*********************************

         2006 OSCAR Symposium Schedule

       *********************************


    ==========================================
          Monday, May 15, 2006
    ==========================================


Session 1.3 (OSCAR: "Google Summer of Code 2005") / 10:30-11:50 (80min)
-----------------------------------------------------------------------

1) "OSCAR Web Portal"
   Shayan Zahedi

2) "Sun Grid Engine Package for OSCAR: A GOOGLE SUMMER OF CODE 2005 PROJECT"
   Babu Sundaram, Barbara M. Chapman, Bernard Li, Mark Mayo, Asim Siddiqui,
   and Steven Jones

3) "OSCARonDebian: Contribution from the Google Summer of Code 2005 Program"
   DANGETI Ram Kumar and Geoffroy Vallee


Session 2.3 (OSCAR: Infrastructure) / 1:45-2:45 (60min)
-----------------------------------------------------------------------

4) "The Introduction of the OSCAR Database API (ODA)"
   DongInn Kim, Jeffrey M. Squyres, Andrew Lumsdaine

5) "A Component-Based Approach to Improving the Modularity of OSCAR"
   Geoffroy Vallee Thomas Naughton, Stephen L. Scott, Jeffrey M. Squyres,
   and Erich Focht


OSCAR Keynote  3:00-3:30 (30min)
----------------------------------------------------

*) Title - TBA
   Erich Focht



    ==========================================
          Tuesday, May 16, 2006
    ==========================================


Session 3.3 (OSCAR: Infrastructure and Testing) / 10:15-11:00 (45min)
---------------------------------------------------------------------

6) "Heterogeneous Clusters With OSCAR: Infrastructure and Administration"
   Erich Focht

7) "OSCAR Testing with Xen"
   Geoffroy Vallee and Stephen L. Scott


Session 4.3 (OSCAR: Tools and Applications) / 1:45-2:30 (45min)
---------------------------------------------------------------

8) "A Process Oriented Tool for Mobile Devices for Monitoring OSCAR Clusters"
   Eduardo B. Milanese and M.A.R.Dantas


9) "Experiences in Creating an OSCAR Package for mpiBLAST"
    Doug Jennewein

 * Note: paper#9 will not be able to attend the conference.



    ==========================================
         Wednesday, May 17, 2006
    ==========================================


Session 5.3 (OSCAR: BoF / Discussion) / 10:30-11:30 (60min)
-----------------------------------------------------------

*) Birds of a Feather (BoF) Discussion


OSCAR Tutorial / 1:00-3:00 (120min)
-----------------------------------

*) OSCAR / SSI-OSCAR




# Last updated: $Date: 2006/05/05 17:15:04 $